Samenkomsten

Samenkomsten

De samenkomsten van ICF-Noord worden gehouden in de Feisserkapel. De diensten beginnen rond 13 uur. De diensten zijn tweetalig (Nederlands en Engels). We proberen te vertalen naar andere talen als dat nodig is. De vaste voorgangers in de diensten zijn Thabiso Ditsele en Fred Kappinga.

In coronatijden kunnen we maximaal 30 deelnemers ontvangen, maar kom gerust langs, er is meestal plek genoeg. We adviseren dringend om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek, er is registratie bij binnenkomst en de stoelen staan anderhalve meter uit elkaar. Als je symptomen van COVID-19 hebt, dan kun je de samenkomst bijwonen via Zoom.

De bijeenkomsten bestaan uit gebed, liedjes uit verschillende culturen en talen, bijbellezing en bijbeluitleg. Ook is er aandacht voor de kinderen met een verhaal en een knutselwerkje.

De diensten duren tot ongeveer 14:15 uur. Daarna kun je als je wilt gezellig mee-lunchen. Het is leuk als je zelf wat te eten meeneemt maar ook als je niets bij je hebt is er altijd genoeg. Rond 15 uur ruimen we op en gaan naar huis.