Welkom Thuis

ICF Rotterdam-Noord is een jonge interculturele kerk vlakbij het centrum van Rotterdam. Iedere zondag komen we samen; we zingen, bidden, lezen uit de bijbel en delen ons eten. Je bent welkom, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je ook gelooft.

ICF-Noord is een kerk ‘van alle volken, voor alle volken’. We worden er blij van als het in onze kerk net zo veelkleurig is als op zaterdagmiddag op de Lijnbaan. Met zoveel verscheidenheid in onze kerk is er één die ons bindt: Jezus Christus.

ICF-Noord is niet alleen kerk op zondag. We eten graag bij elkaar of in het park, we ontmoeten elkaar in ICF-Groups, helpen elkaar waar we kunnen en proberen een positieve bijdrage te leveren aan de stad.

Lees meer..

 

Deelnemen

Iedereen is welkom op de bijeenkomsten en activiteiten van ICF Rotterdam-Noord. Om voor iedereen gastvrij te zijn, is het belangrijk dat er mensen zijn die meer betrokken zijn bij de gemeenschap. Voor die mensen is er de mogelijkheid om lid te worden. Als je lid wilt worden, kun je dit aangeven bij een van de leden van het leiderschapsteam.

Financiële steun

ICF Rotterdam-Noord is een jonge interculturele kerk die de eerste jaren nog steeds afhankelijk is van sponsors die ons op weg willen helpen. Op de lange termijn hopen we op eigen benen te staan. ICF Rotterdam-Noord is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland en geregistreerd als ANBI. Hierdoor zijn giften aan ICF-Noord fiscaal aftrekbaar
U kunt uw gift overmaken aan: ICF Rotterdam Noord NL12RABO 0335473563

leiderschaps team

Fred and Henny Kappinga

Fred is de voorganger van ICF Rotterdam Noord. Daarvoor was hij negen jaar buurtpastort in Rotterdam Crooswijk. Fred studeerde theologie in Ede en missiologie in Kampen. Naast zijn werk voor de ICF is hij coördinator van het diaconale platform Rotterdam Dorst  Fred is getrouwd met Henny en ze hebben twee kinderen. Henny is vanaf het begin van ICF ook betrokken geweest bij het leiderschapsteam. Henny is opgeleid in Maatschappelijk Werk en werkt binnen Jeugdzorg. Fred en Henny wonen met hun kinderen aan de Zaagmolenstraat in het Oude Noorden.

 

Thabiso Ditsele

Thabiso Ditsele is samen met Fred een van de vaste sprekers in de diensten van ICF-Noord. Thabiso is geboren in Zuid-Afrika. Hij is getrouwd met Eline en ze hebben drie kinderen: David, Daniël en Joy. Thabiso studeerde theologie zowel in Zuid-Afrika als in Amerika. Hij was 14 jaar voorganger van een kerk in Zuid-Afrika en werkt momenteel in Nederland als missionaris bij Operatie Mobilisatie.

TianWei Wang

TianWei Wang is de zoon van een Chinees evangelistenpaar. Net als zijn ouders heeft hij een groot verlangen om het bevrijdende evangelie van Jezus Christus te delen. TianWei woont in de Provenierswijk en zet zich vanuit een woongemeenschap in voor deze buurt.